Ställa ut på en företagsmässa

Det kan finnas anledningar att ställa ut på en företagsmässa. Som företag så gäller det att visa upp så på många tänkbara ställen och en specifik mässa som passar ert företag gör att ni få möjligheten att direkt till presumtiva kunder presentera era produkter eller tjänster.

De som besöker en företagsmässa vet oftast vad de är ute efter och om ni har rätt produkt eller tjänst så gäller det att presentera det på bästa sätt. Det gäller att vara väl förberedd och bygga upp en monter som sticker ut från mängden. Se till att förbereda material för mässan. Det går att köpa papperspåsar med tryck som kan packas med informationsmaterial och give aways. Se till att packa ett visst antal innan ni åker iväg och packa fler när ni väl är på plats. Som besökare så är det trevligt att få med sig information från företaget med sig hem.

Gör vad ni kan för att hinna prata med alla som besöker er monter. Om det blir bra med personer som besöker er monter så försök vara positiv. Hälsa på alla och försök att vara kortfattad med alla som ni pratar med. Be att få återkomma om det är någon som är extra intresserad. Det behöver inte bli avslut på någon affär just där i montern utan ni kan gärna be att få återkomma efter mässans slut. Var trevlig och uppmärksam, försök att hälsa på alla som kommer till er monter utan att vara allt för påträngande.