Få hjälp med live streaming för företaget

Under de senaste 10 åren har shopping på nätet ökat lavinartat och ökat med över 400 procent. Till år 2040 beräknas 95 procent av alla inköp att göras via internet.

Tar fart även här

Det senaste halvåret har de kommit fram i Europa något som kallas för live shopping eller live video shopping. I Kina blev det en stor hit där de kom ut först och vi tror att det är här för att stanna. För mer information om hur du kan streama live på nätet kan du gå till hillergren.live för just detta.

Hur fungerar det?

Om du till exempel ska köpa kläder är det många som först vill prova dem för att se hur passform och allt ser ut. Med live video shopping kan företag visa upp sina produkter direkt i din mobil eller dator, du kan även ställa frågor direkt via plattformen som används. Det är perfekt om du ska köpa kläder och vill se hur de ser ut på en människa.

Kort historia

Företaget bakom denna nya lösning i Sverige heter Bambuser och plattformen lanserades i september 2019 men de tog inte riktigt fart förens i mitten på 2020. Under pandemins gång där vi har hållit oss hemma till den mån de går har företaget gått framåt och aktien har gått upp med över 1500 procent.